Frühwald ING. HANNES HOLL BÉKÉSCSABA

Frühwald ING. HANNES HOLL BÉKÉSCSABA

Frühwald ING. HANNES HOLL BÉKÉSCSABA
Csúcstechnológiával gyártott minőségi építőanyagot szeretne vásárolni, akkor keresse a Frühwald termékeket. A mélyépítéstől a magasépítésig minden területen alkalmazható építőanyagokból mindenki megtalálhatja a szükségletének megfelelőt. A sokrétűen használható zsalutéglát és pincefalazókat, illetve a kiváló hőszigetelésű liaporos falazó elemeket. A födémre is a Frühwald termékek biztosítják Önnek a legjobb műszaki megoldást. Gondoljon ránk akkor is, amikor környezetét szeretné szépíteni, mivel térburkoló köveink gazdag szín és formavilága közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, amit kerti elemekkel is kiegészítve teheti még szebbé kertjét.
Keresse termékeinket telephelyeinken és viszont eladóinknál.


Széles termékskálánk fő csoportjai:

1. Falazó-rendszer: zsalutégla, oszlopzsalu, üreges falazóblokk, tömör kisméretű tégla, kiváló hőszigetelésű falazótégla.
2. Térburkoló-rendszer: térburkoló kövek 55 féle formában és 38 féle színben. Járdalapok többféle kivitelben, mosott kavics, mosott zúzottkő, gránit csiszolt felülettel, homokkő és hagyományos járdalap.
3. Kerti díszítőelemek: támfalelemek, paliszádok, pollerek, lépcsőelemek, járdaszegélykő.
4. Útépítési elemek: járdaszegélykő, útszegélykő, ároktégla, mederlap.
5. Mélyépítési termékek: kútgyűrű, tokos betoncső szennyvízaknán.
6. Áthidaló és födémrendszer: előre gyártott könnyű födémgerenda és béléstest, koszorútégla, áthidaló, födémpanel.

Célunk a jövőben sem lehet más, mint ahogy azt tettük az elmúlt 15 évben is, hogy tovább fejleszteni a technológiát, bővíteni a gyártó kapacitást, és telephelyeinket.

Frühwald telephelyek:

Békéscsaba, Berényi út 136/1.

Sóskút, Kőbánya út

Újfehértó, Epreskert út 2előre gyártott könnyű födémgerenda békéscsaba, béléstest békéscsaba, koszorútégla békéscsaba, áthidaló, békéscsaba, födémpanel békéscsaba.
mosott kavics békéscsaba, mosott zúzottkő békéscsaba, gránit csiszolt járólap békéscsaba, homokkő és hagyományos járdalap békéscsaba.zsalutégla békéscsaba, oszlopzsalu békéscsaba, üreges falazóblokk békéscsaba, tömör kisméretű tégla békéscsaba, kiváló hőszigetelésű falazótégla békéscsaba

título:

Escribir.: 5600
ciudad: BÉKÉSCSABA
calle: Berényi út 136/1

enlace:

teléfono: +36 66 447 244
Teléfono 2: +36 66 443 568
sitio web: http://www.fruhwald.hu/1oldal....
E-mail: hannesholl@fruhwald.hu

Start Navigation

Partners